FDA tërheq autorizimin e një prej testeve të planifikuara për COVID-19

2020-06-17 në ora 13:23

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave (FDA) ka larguar autorizimin e saj të përdorimit të një prej testeve të antitrupave për COVID-19.

FDA tha se ishte e shqetësuar për saktësinë e testit shkruan CNN, transmeton GazetaShneta.

Në kohën kur FDA dha aprovimin e saj, agjensia tha që testi plotësoi standardin për përdorim.

Por, rreziku për shëndetin publik nga rezultatet e gabuara të testit e bën heqjen e këtij autorizimi të duhur, duke shtuar se testi mund të mos shpërndahet./GazetaShneta/