Fëmija ‘sirenë’ që nuk i dihet as gjinia (Foto)

2017-03-15 në ora 14:37

Më poshtë do ta shihni një fotografi tepër prekëse të fëmijës me këmbë të ngjitura.

Jermkwan Krathumnat, 10 muajsh, është poashtu i verbër në syrin e djathtë dhe ka fytyrën e deformuar, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Mjekët madje nuk kanë qenë në gjendje për ta përcaktuar gjininë e fëmijës për shkak të formës së parregullt.

Fëmija është në një gjendje që njihet si ‘sirenomelia’, apo sindromi i sirenës ku gjymtyrët janë të ngjitura së bashku.

Aktualisht fëmija është duke u trajtuar në një spital në Bangkok, dhe familjes i duhet të udhëtojë 120 kilometra vetëm për ta parë.

Mjekët kanë thënë se fillimisht do t’ia operojnë buzën e ndarë në dysh e pastaj pasi të rritet edhe këmbët.

Familja është në kushte mjaft të vështira jetese dhe njerëzit janë duke u mobilizuar për ta ndihmuar. /Gazeta Shneta/