Fëmija takon për herë të parë binjakun e babait, shikojeni reagimin (Video)

2017-05-12 në ora 07:27

Një fëmijë 16-muajsh është çoroditur plotësisht kur takoi vëllanë binjakë të babait të tij, pasi e kishte pothuajse të pamundur t’i ndante dy burrat nga njëri-tjetri.

Stephen Ratpojanakul, nga New York e fiksoi këtë moment të këndshëm në kamera dhe më pas e postoi videon në Facebook, duke marrë miliona klikime.

Në video, vogëlushja Reedi nuk mund të vendosë se cili nga të dy burrat është babai i saj dhe kalon se tek Stephen tek vëllai i tij binjak, Michael duke u thirrur të dyve ‘babi’.