Gabimet më të shpeshta gjatë seksit, që çdo mashkull dhe femër duhet t’i eliminojë

2017-10-29 në ora 10:58

Një sondazh me më shumë se 5.000 të anketuar ka nxjerrë në dritë të gjitha gabimet e femrave dhe meshkujve në dhomën e gjumit. Një kompani australinane Forktip ka analizuar përgjigjiet e 5000 heteroseksualëve aktivë për jetën e tyre seksuale dhe përgjigjiet nuk janë asgjë më shumë sesa e vërteta e hidhur !

Gjërat që femrat nuk pëlqejnë tek partnerët e tyre

‘Zhurma të çuditshme’

‘Penisi shumë i vogël’

‘Ejakulimi shumë i shpejtë’

‘Ndryshimi i pozicionit shumë shpesh’

Ankesat e meshkujve

‘Ngathtësia në shtrat’

‘Pasthirrma të larta, shpesh edhe të shtirura’

‘Gjoksi shumë i vogël’

‘Të brendshmet e pambukut aspak seksi dhe epshndjellëse”

Veç këtyre përfundimeve, hulumtuesit u drejtuan të anketuarve dhe disa pyetje nga të cilat dolën në përfundimin se :

79.2 për qind e grave pranuan se kishin gënjyer për numrin e ish partnerëve ndërsa për meshkujt kjo shifër ishte 50%.

Të pyetur nëse do të ishin të gatshëm të provonin seksin me një kukull robot rezultoi se 71.3 për qind ishin dakort kurse femrat nuk ishin shume entuziaste nga kjo ide.