Gjashtë muaj pas fëmijës, vdes edhe nëna

2017-04-20 në ora 18:14

Fëmija 3 vjeçar i Miranda Lawson, përgjatë festimit të ditlindjes së gjyshes së tij, inhaloi një kokërr të kokoshokës, e cila i shkaktoi vdekjen vogëlushit.

Menjëherë pas kësaj ndodhie, nëna e tij ra në tokë pa ndjenja, e cila u përcjell në spital nga ambulanca shkruan The Hearty Soul, transmeton Gazeta Shneta.

Jo shumë kohë pasi u pranua në spital, stafi kreu testin e vdekjes së trurit dhe zbuloi se trupi i saj ishte ende gjallë, por fëmija i ëmbël kishte vdekur.

Spitali planifikoj ta largoj nga spitali atë pas vdekjes së fëmijës së saj , por familja e saj luftuan për t’i dhënë asaj më shumë kohë. Ata përfunduan duke u marrë luftën e tyre në sistemin gjyqësor të Virxhinias, duke u lutur që nëna e tyre të kishte ndonjë shans, sado të vogël, që të shërohet nga tragjedia.

Familja Lawson ndoqi një projekt-ligj prej tridhjetë mijë dollarësh për të sjellë kërkesën e tyre në Gjykatën Supreme të Shtetit. Megjithatë, po kalonte koha, dhe Miranda u përkeqësua. Ajo u kujdes nga infermieret dhe mjekët të cilët bënë më të mirën për të.

Për fat të keq, gjykatat nuk morën kurrëfar vendimi. Shëndeti i Miranda-s u përkeqësua dhe ajo vdiq gjashtë muaj pas incidentit.

Kujdes se çfarë i jepni fëmijës suaj!/Gazeta Shneta/