Disa nga teknikat e masazhimit të foshnjës suaj (Video)

2017-04-20 në ora 18:26

Krijimi i atmosferës së duhur për bërjen e masazhit tuaj të foshnjës është aq i rëndësishëm sa edhe vetë fuqia qetësuese e kontaktit me të.

Për masazhin e fëmijës, së pari vendosni në duart tuaja vajin masazhues në mes të duarve dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë shkruan Pregnancy Video, transmeton Gazeta Shenta.

Një masazh i butë do të qetësojë fëmijët nevrik dhe të rrëmujshëm. Për lëkurë të thatë, shtoni disa pika vaji në banjë./Gazeta Shneta/