Gjatë ditës së djeshme kanë lindur 25 fëmijë, 11 prej tyre në mënyrë cezariane

2017-03-30 në ora 08:06

Në klinikën Obstetrike Gjinekologjike të QKUK-së, gjatë ditës së djeshme kanë lindur 25 fëmijë, përcjell Gazeta Shneta.

Prej këtyre lindjeve, kanë ardhur në jetë 12 djem, dhe 13 vajza.

Gjithashtu, për herë të parë prej këtyre lindjeve, 11 nëna kanë kryer lindjet në mënyrë cezariane.

Lindja cezariane, dihet se shmang dhimbjet, megjithatë mjekët rekomandojnë më mirë të bëhet lindja në mënyrë natyrale. /Gazeta Shneta/