Gjinekologjia në Gjilan në dëlir, festë me tupana e surle (VIDEO)

2017-02-25 në ora 20:16

Festat me tupana e surle në repartet gjinekologjike të spitaleve kosovare po vazhdojnë, veçanërisht kur bëhet fjalë për lindje të djalit.

Ditë më parë, reparti gjinekologjik në Spitalin Rajonal të Gjilanit u bë ‘sallë dasmash’ për disa momente.

Një 22-vjeçare u bë nënë për herë të parë e kjo solli gëzim të jashtëzakonshëm në familjen e saj. E, shumë zhurmë për stafin dhe pjesën tjetër të spitalit.

Videon e sjell Express. /Gazeta Shneta/