Gjyshja do të lind nipin e saj pasi e bija nuk mund të ngel shtatëzënë pasi i hoqën mitrën

2018-07-26 në ora 19:26

Një gjyshe ka ofruar lindjen e nipit të saj pasi një Histerektomi që i shpëtoi vajzës së saj jetën e la atë të paaftë për të bërë fëmijë.

Është kjo Ch.S e cila kishte kancer të placentës, dhe u desh që e gjithë mitra të largohet nga barku i saj, shkruan Daily Mail, transmeton Gazeta Shneta.

Do të implantohet sperma nga i fejuari i saj tek gjyshja 49 vjeçare, por rreziqet për shkak të moshës mbeten në lojë. Derisa familja po mendon që të mbledh fonde në këtë aspekt me anë të procedurave ligjore./Gazeta Shneta/