Gratë po e bëjnë këtë gjë drastike për të humbur peshë – MOS e provoni në shtëpi

2017-06-08 në ora 20:10

Kushdo që është përpjekur të humbasë peshën ka shkuar ndoshta në një masë gjysmë drastike.

Ndërkohë që dieta dhe stërvitja janë metoda e vërtetuar dhe e testuar, lëngu pastron premtimin se humbja e peshës shpesh mund të jetë joshëse shkruan DailyStar, transmeton Gazeta Shneta.

Megjithatë, disa gra kanë ndërmarrë këto masa në një nivel tjetër.

Raportet kanë zbuluar se gratë po injektojnë veten me një hormon të shtatzënisë në mënyrë që të humbasin peshë – shpejt.

Kimikali, i quajtur gonadotropin korionik i njeriut, sigurisht që nuk është një teknikë e rekomanduar për humbjen e peshës dhe ne ju nxisim të mos e provoni këtë në shtëpi.

Hormoni i shtatzënisë supozohet të mbështesë humbjen e peshës deri në 13 kg në muaj.

“HCG nuk ka ndonjë miratim për humbje peshe dhe ne rekomandojmë fuqimisht kundër tij.”, tha Profesor Bu Beng Yeap nga Shoqëria Endokrine e Australisë.

Komponenti kimik është kryesisht i shitur në internet dhe këto me shumë gjasa do të përmbajnë sasi “homoepatike”.

Nëse doni të humbni peshë, një dietë e shëndetshme dhe ushtrim tre herë në javë është mënyra e duhur, e jo të injektoni vetveten me kimikale të panjohura./Gazeta Shneta/