Gruaja hoqi një cistë 22 kilogram edhe pse mjekët injoruan dhimbjen e saj

2020-07-27 në ora 22:02

Ky imazh tregon një cistë 22 kilogram të hequr nga barku i një gruaje. Ajo që është më konfrontuese është që mjekët injoruan dhimbjen dhe shqetësimin e saj për muaj të tërë.

Është një narrativë që dëgjojmë shumë shpesh se një grua shkon te mjeku me dhimbje, simptoma dhe ajo nuk merr ndonjë trajtim në spitale, transmeton Gazeta Shneta.

Kyla Rahn, 30 vjeçare, kishte përjetuar dhimbje barku dhe shtim të pashpjeguar të peshës për muaj të tërë. Kur ajo u kontrollua nga mjekët ata thjeshtë i thanë që të humbë peshë.

Ajo tregoi se nuk ka pasur mundësi që të ecte pasi ishte e pamundur të merrte frymë. Dhimbja e saj ka çuar që ajo të vizitohet nga një mjek tjetër në një shtet tjetër.

Sipas mjekëve, gjendjet gjinekologjike mund të kalohen duke mos u vënë re pasi dhimbjet e shoqëruara me cikël menstrual ose ovulim thjeshtë injorohen. Gjithashtu sipas tyre shumë gra mendojnë që dhimbja është normale gjatë periudhave por shpesh here nuk është normale. /GazetaShneta/