Hapi derën e emergjencës së autobusit, katër vjeçarja… (Video)

2017-05-02 në ora 10:44

Një vajzë katër vjeçare kishte hapur derën e emergjencës në autobusin e shkollës, transmeton lajmi.net

Ajo kishte tentuar që të mbahej për dorezë mirëpo kishte rrëshqitur, duke u përplasur në tokë me fuqi të madhe.

Ajo lëndoi fytyrën dhe dhembet e saj. Njeriu që kishte xhiruar, kishte ndalur veturën përpara saj dhe bashkë me të shoqen i kishe ofruar ndihmë.

Shikoni videon më poshtë.