Harrojini përgjithmonë makinat e rrojës, ky truk për depilim po i “çmend” të gjitha femrat

2018-02-05 në ora 18:03

Qimet e padëshiruara janë armiqtë më të mëdhenj të të gjitha femrave, posaçërisht kur vjen koha për të veshur funde dhe fustane të shkurtër.

Mirëpo, ekziston zgjidhje e përhershme për këtë situatë të pakëndshme, ndërkaq këtë metodë e përdorin personat e famshëm.

Me ndihmën e këtij truku qimja do të bëhet gjithnjë e më e hollë dhe me kalimin e kohës do të zhduket plotësisht.

U preferohet posaçërisht femrave me që kanë më shumë qime, dhe pasi që të provojnë këtë teknikë, më kurrë nuk do t’u bjerë në mend të marrin makinën e rrojës apo depilatorin, transmeton Telegrafi.

Receta:

  • Piqni lëvoren e arrës në furrë dhe bluajeni.
  • Pluhurin e përftuar përzieni me ujë derisa të marrë formën e brumit.
  • Kjo masë le të qëndrojë 15 orë.

Përgatitja:

  • Qiteni përmbajtjen në pjesë të trupit ku dëshironi t’i eliminoni qimet për gjithmonë.
  • E lini të qëndrojë më së paku 30 minuta dhe pastaj lajeni.
  • Përsëriteni këtë veprim së paku 3 herë në ditë derisa të arrini rezultatet e dëshiruara.