Infertiliteti tek çiftet: Dr Drita, eksperte në këtë fushë, ju tregon gjithçka që duhet të dini

2017-03-17 në ora 20:04

Njëri nga problemet më të diskutuara të shoqërisë sonë është infertiliteti te çiftet.

Në infertilitet ndikojnë shumë faktor dhe trajtimi i tij kërkon kujdes të vecantë dhe ndjeshëm, shkruan Gazeta Shneta.

Dr Drita Kabashi në emisionin Familja Ime trajtoi këtë problem duke dhënë përvojat e saj me shumë çifte që tani janë bërë me fëmijë. /Gazeta Shneta/