Ja pse s’duhet t’i leni fëmijët vetëm me kafshët (Foto)

2017-04-25 në ora 11:18

Nëse ju përpiqeni të i  veshni rroba maces apo qeni tuaj, ndoshta do t’ua ‘coptojë’ fytyrën! Por, siç mund të shihni nga kjo listë qesharake, disa kafshë shtëpiake janë më tolerante se të tjerët, veçanërisht me fëmijët, shkruan rtv21.tv.

Nga qentë që përdoren si pllaka të gjalla për pikturim, për macet që janë të veshur me të gjitha llojet e veshjeve poshtëruese, ky koleksion do të bëjë që ju të qeshni duke shërbyer gjithashtu si një kujtim i ëmbël i lidhjes mes fëmijëve dhe kafshëve.