Ja si duhet larë vagina në varësi të llojit të saj

2018-02-06 në ora 19:23

Vagina është po aq dehëse për burrat sa edhe birra. Dhe në fakt është zbuluar se pH i vaginës dhe i birrës janë çuditërisht të njëjtë.

Kur pH natyral i zonës suaj intime cënohet do të vini re skuqje, irritime, sekrecione, aromë jo të këndshme dhe dukuri të tjera që tregojnë se mund të jeni prekur nga infeksione. Prandaj është e rëndësishme të mbani higjenën dhe ekuilibrin natyral të paprekur dhe larësit e zakonshëm që gjenden nëpër supermarkete nuk mjaftojnë për t’ju mbrojtur, përkundrazi këshillohen të përdoren sa më rrallë sepse e thajnë dhe e lënë më të pambrojtur thesarin tuaj të vogël.

Për të pastruar më shpejt infeksione të mundshme që mund të keni dhe për të parandaluar infeksione të reja, për te reduktuar sekrecionet dhe irritimet, gjineokolgët këshillojnë Alkagin, larësi i vetëm qe i përshtatet ndryshimeve te “humorit” te intimitetit tuaj. Ndryshe nga larësit e supermarketeve, Alkagin që gjendet në farmaci, nuk e than por e hidraton lëkurën aty poshtë falë ekstrakteve të zambakut blu të ujit dhe faktit që nuk përmban kimikate të dëmshme si parabenet, metalet, ngjyruesit etj dhe mund të përdoret çdo ditë, edhe nga partneri!

Pse është e domosdoshme që larësi juaj të ketë pH te ndryshushëm në varësi të situatës.

Edhe nëse tregoheni shumë të kujdesshme ndaj të gjitha rreziqeve tradicionale që mund të shkaktojnë infeksione, gjatë periodave apo gjatë seksit, ekuilibri natyral i vaginës prishet duke ju lënë të pambrojtura.

Gjaku ka një pH 7,4 ndërsa gjatë seksit sperma ka një pH 8, pra dyfish krahasuar me pH prej 3,5 që i duhet vaginës për të qënë e shëndetshme.

Prandaj Alkagin ka krijuar linja të posaçme të specializuara për nevojat tuaja unike.

1. Alkagin jeshil me pH 3,5 është larësi që ju duhet gjatë periodave, pas seksit (sidomos me partner të ndryshëm), në shtatëzani apo pas lindjes, nëse frekuentoni palestra, pishina apo keni gjendje kronike infeksionesh.

2. Alkagin rozë me pH lehtësisht alkalin eleminon përfundimisht, krruarjet, skuqjen, djegien, aroma te pakëndshme dhe mund të përdoret edhe në menopauzë.

3. Alkagin blu me pH fiziologjik është larësi universal për të gjitha femrat në moshë fertile pa problemet e lartpërmendura.

4. Alkagin girl kujdeset për vajzat e vogla deri në pre-adoleshencë falë ph alkalin.

Në fund të fundit, ashtu si dhe birra, vagina duhet të jetë gjithnjë e freskët, por me Alkagin nuk ngelet dyshim se cila nga të dyja fiton/Lexo/