Ja si duket bota nga këndvështrimi i një bebeje (Video)

2017-04-14 në ora 19:45

The Guardian kohët e fundit kanë bërë nisjen e një projekti të ri përmes realitetit virtual të quajtur ‘First Impressions’, apo thënë shqip ‘përshtypjet e para’.

Përshtypjet e para u mundësojnë prindërve të shohin se si duket jeta prej këndvështrimit të foshnjave të tyre, shkruan The Healthy Mummy, transmeton Gazeta Shneta.

Interesante, vizioni i një fëmije duket të jetë mjaft i paqartë në fillim, duke parë vetëm bardhë e zi.

Ndërsa ditët kalojnë, vizioni i tyre me ngjyra vjen në lojë dhe bebëzat e syve bëhen më të sinkronizuara.

Videoja më poshtë do t’iu mundësoj juve ta shikoni botën nga këndvështrimi i foshnjes tuaj, duke ofruar mundësinë e rrotullimit të videos në 360 shkallë./Gazeta Shneta/