Katër zakonet të dushit që mund të dëmtojnë lëkurën tuaj

2017-04-12 në ora 12:40

Uji i nxehtë: Temperatura e lartë e ujit ndikon keq në lëkurën tuaj duke e irrituar atë dhe duke e bërë shumë më të ndjeshme ndaj lëndimeve dhe diellit.

Sapunët antibakterial: Menjëherë duhet të ndaloni së përdoruri sapunët antibakterial sepse lëkura nuk i duron aspak shkruan Health, transmeton gazetashneta.

Mos e fërkoni lëkurën ashpër: Nëse e fërkoni lëkurën e trupit ashpër mund të hiqni nga trupi bakteriën e mirë e cila na mbron nga aknet.

Nuk e lani briskun tuaj të rrojës: Brisku i rrojës duhet të lahet pas çdo përdorimi për arsye se në të mund të mbledhen baktere të cilat në përdorimin e ardhshëm e irritojnë lëkurën./Gazeta Shneta/