Këshilla nga njeriu që humbi 70 kilogramë (Foto)

2017-05-04 në ora 09:13

Kur Joe Bernstein ishte vetëm 25 vjeç, ai peshonte 154 kilogramë. Të gjitha dietat të cilat ai i kishte provuar nuk qonin peshë.

Më pas ai vendosi që ti bëjë këto gjëra që janë më poshtë dhe me këtë rast humbi 70 kilogramë.

Ndiqni këshillat e tij:

Mos pini lëngje me kalori, por vetëm ujë

Mos hani ushqime të shpejta, gatuani diçka vet në shtëpi dhe merreni në punë

Kaloni më pak kohë në veturë, e më shumë me biçikletë

Mësoni të gatuani ushqime të shijshme

Në vend të çokollatave, bonboneve.. blini fruta dhe perime

Blini një qen, dhe dilni shpesh në shëtitje me të

Hani mish kualitativ

Ndërroni pamjen mentale