Kjo grua mbeti shtatzënë në një mënyrë që nuk e beson askush

2017-05-26 në ora 13:56

Kur prindërit ju kanë folur për lejlekë dhe zogj që sjellin fëmijët, me siguri nuk do t’iu kenë thënë se vetë këta shpendë mund edhe të ngelin shtatzënë nga një penis në anusin e tyre.

Megjithatë nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, sepse fatmirësisht një gjë e tillë ndodh vetë një herë në 999,999 raste te njerëzit. Kur Brian Steixner, një urolog i “Jersey Urology Group” në Atlantic City, ishte në Universitet ai qe dëshmitar i një rasti me “fat” që ndodh një herë në 1 milion të tilla.

Një natë, një grua e re shtatzënë mbërriti në departamentin e urgjencës duke u ankuar se kishte dhimbje. Edhe pse është mjaft e zakonshme për gratë të kenë dhimbje gjatë shtatzënisë, ajo kishte gjakderdhje nga anusi. Dhe kjo nuk është e zakontë.

Gruaja kishte lindur me atë që njihet si keformimi kloakal. Që do të thotë: kur ajo lindi, ajo nuk kishte mitër, vaginë dhe anus.

Ajo kishte vetëm një vrimë, e quajtur kloaka (zogjtë kanë një të tillë). Kjo gjendje është jashtëzakonisht e rrallë dhe i ndodh njërës në 25,000 femra, tha Steixner.