Kjo nënë është ‘kryqëzuar’ në Facebook shkaku i një videoje me vajzën 5-muajshe

2017-03-09 në ora 20:36

Një nënë është kritikuar nga të ‘katër anët’ për shkak të postimit të një videoje të vajzës së saj 5-muajshe.

Nëna e postoi një video të vajzës së saj të cilës ia rregulloi flokët me thurje, shkruan Gazeta  Shneta.

Kjo nënë thuri flokët e një të posalindure dhe mendoi se po bënte diçka jo të keqe. Por, nënat tjera nuk menduan ashtu.

Përmes postimeve dhe komenteve ato kritikuan nënën në fjalë për gjestin e bërë. /Gazeta Shneta/