Shenjat e kancerit që nuk duhet t’i injoroni

2017-03-09 në ora 21:12

Në ditët e sotme, popullsia e botës është e rrezikuar nga një numër i madh i sëmundjeve, përfshirë këtu edhe kancerin.

Kjo sëmundje shfaqet në shumë forma dhe më efekte të ndryshme, shkruan Metro.

Një shumë e madhe e njerëzve janë të diagnostifikuar me kancer çdo vit, dhe për këtë arsye duhet të jeni shumë të vëmendshëm ndaj këtyre simptomave:

1. Gunga në pjesë të ndryshme të trupit
2. Ndryshimet drastike në ngjyrën e urinës
3. Tretja jo e mirë e ushqimit
4. Dhembjet në fyt
5. Ndryshimet drastike të ngjyrës së lëkurës
6. Dhembje në pjesë të ndryshme të trupit
7. Rritje e qimeve në vende jo të zakonshme
8. Humbja e tepërt e peshës