Kjo video do t’iu bëj me lot: Foshnja lindi me 24 javë, por luftoi dhe fitoi (VIDEO)

2017-03-29 në ora 21:30

Ju ftojmë ta takoni foshnjën Toby. Ky djalosh lindi prematur me vetëm 24 javë.

Pa sistemin e organeve të përfunduara, ai u bë shembull se nuk duhet dorëzuar kurrë për të luftuar për jetë, shkruan Gazeta Shneta.

Duke e luftuar vdekjen në kujdesin intensiv, Toby ia arriti të mbijetojë dhe sot jeton sikurse fëmijët e tjerë.

Atij iu deshën disa javë kujdes intensiv nga mjekët dhe infermierët, ndihma e ventilatorit për mushkëritë e papërfunduar dhe më e rëndësishmja: Lufta dhe dashuria e prindërve të tij.

Falë tyre, ai shpëtoi dhe u bë shembull se një foshnje mund të mbijetojë edhe nëse lind me 24 javë. /Gazeta Shneta/

Meet Toby, the baby who was born premature at 24 weeks. He may be small, but he's definitely a fighter! Share his story.Credit: live action

Posted by Meddy Bear on 13.03.2017