Kjo vogëlushe ka lindur me një gjendje të rrallë por ka mbijetuar mrekullisht (Video)

2017-04-26 në ora 13:07

Zoe Lush ka një gjendje të rrallë. Ajo ka thyer kocka të shumta të trupit derisa ka qenë ende pa lindur, gjatë lindjes ka thyer klavikulën, kurse para ditëlindjes së parë, i janë thyer edhe 100 kocka të tjera, transmeton lajmi.net

Tani, Zoe e cila është gjashtë vjeçare, ka të thyer pothajse të gjitha kockat në trupin e saj.

Ajo jeton me nënën, babain dhe vëllain e saj në plazhin Huntington të Kalifornisë. Shikoni videon për t’u njohur më detajisht me të.