Kjo vogëlushe do t’iu kënaq në këtë mëngjes (Video)

2017-05-18 në ora 07:02

Të jeni të sigurtë që kur të shihni këtë videon do të argëtoheni që në mëngjes.

Ethan Than ka postuar videon e mbesës që dëgjon këngën “Uptoën Funk” të Mark Ronson dhe Bruno Mars. Maddie tund kokën sipas ritmit, ashtu siç do të bënte çdo fëmijë në moshën e saj, por kjo vogëlushe pa dyshim që është një muzikante.

Ajo pret kulmin e këngës, ku dhe nis të kërcejë në mënyrë perfekte. Video është hedhur të shtunën në YouTube dhe është parë më shumë se 3 milionë herë.