Koha për banjo: Mësoni si ta lani të sapolindurin tuaj hap pas hapi

2018-07-15 në ora 13:23

Larja e foshnjës për herë të parë gjatë kohës që jeni në spital mund të mos jetë e këndshme për të gjithë prindërit.

Prandaj, ata vendosin që ky moment i parë kur foshnja e tyre do të vijë në kontakt me ujin të jetë më vonë, transmeton Gazeta Shneta.

Fëmija i sapolindur mund të lahet dy orë pasi të lind, kjo kohë duhet të pritet të kalojë për shkak të temperaturës trupore të fëmijës si dhe dhoma e ngrohtë.

Në disa spitale dhe qendra të lindjes, mamia juaj mund t’ju ndihmojë ta lani fëmijën tuaj. Megjithatë, ndoshta do t’i jepni fëmijës tuaj dushin e tij të parë pak kohë pasi të shkoni në shtëpi./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.