Konkurs për infermier dhe laborant teknik

2021-04-24 në ora 17:40

Infermier të përgjithshëm dhe laborant teknik, po kërkohen në Klinikën Alergji Astma “Ylli”.

Klinika ka hapur konkurs për dy vende të lira për infermier dhe një vend për laborant, ndërsa ka kërkuar edhe specialistë të dermatologjisë për bashkëpunim, transmeton Gazeta Shneta.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë:

KONKURS PUNE:

Klinika Alergji Astma  ylli kerkon:

INFERMIER TE LICENCUAR:

1.Infermier i pergjithshem 2 vende

2.Laborant teknik 1 vend

FTESE PER BASHKEPUNIM PER DEMATOLOG

Bashkepunim partneriteti,sipas marreveshjes kerkojme:

1.MJEK SPEC. DERMATOLOG(me orar fleksibil)

aplikimet dergoni:[email protected]

contakti viber:+38344309306