Kur duhet ta lani të porsalindurin tuaj, natën apo ditën

2018-05-25 në ora 21:47

A jeni kthyer në shtëpi me fëmijën tuaj dhe keni qenë pak të shqetësuar në lidhje me detyrat tuaja të reja si nënë? A jeni duke pritur me padurim të bini çdo natë, por nuk jeni të sigurt se si të shkoni në këtë?

Larja e fëmijës suaj është një nga detyrat e para të rëndësishme që do të merrni si prind. Me një fëmijë të tillë të vogël në krahët tuaj, kjo mund të jetë një çështje mjaft e frikshme. Lexoni për të ditur se kur duhet të filloni të lani fëmijën tuaj dhe të mësoni këshilla të dobishme për të zotëruar këtë art.

Nëse doni të lani fëmijën tuaj gjatë ditës ose gjatë natës është krejtësisht në zgjedhjen tuaj. Ndërsa duke i dhënë fëmijës tuaj një dush, është gjithmonë një ide e mirë për të zgjedhur atë gjatë  ditës, kur ju keni kohë të mjaftueshme në dispozicion, transmeton Gazeta Shneta.

Ju nuk duhet të jeni në një situatë ku duhet të nxitoni duke i dhënë fëmijës tuaj një banjë. Dhënia fëmijës tuaj një banjë gjatë natës mund të jetë një rutinë ngushëlluese e kohës së gjumit. Ju mund të përgatisni një dush të ngrohtë dhe lehtësisht të masazhoni trupin e saj. Nëse fëmija juaj nuk fle mirë, një dush qetësues mund ta ndihmojë të pushojë dhe të fle më mirë./Gazeta Shneta/