Kur do e veshë fustanin e bardhë Diellza Kolgeci

2017-10-02 në ora 09:29

Mbetet si njëra ndër vajzat më të bukura shqiptare.

Ishte zgjedhur Miss Kosova në vitin 1996, kur ishte një vajzë e re dhe plot jetë.

Ajo e tillë ka mbetur edhe tani, dhe që atëherë asnjëherë nuk është larguar nga jeta publike dhe të qenit pjesë e shoubizit shqiptar.

Ndonëse shumë kush mund të ketë dëshiruar ta ketë në krah, Diellza Kolgeci nuk është martuar.

Por kur vije te pyetja se kur do ta shohim atë në fustan të bardhë, përgjigjja është befasuese!