Kur ta mësoni këtë marrëdhënia juaj seksuale do të jetë perfekte

2017-11-12 në ora 14:53

Në hulumtimet online është zbuluar që poza e popullarizuar 69 edhe nuk është aq e dashur, e as seksi sa e përcjell ai reputacion.

Për seks oral eksploziv e nevojshme është diçka tjetër. Që të rrisni stimulimin ja çfarë duhet të bëni:

1) Gjeni pozën që më së shumti ju përshtatet

Me siguri keni provuar shumë poza, e me siguri nuk ju ka ikur edhe poza e famshme 69. Pas disa provave edhe vetë do të vlerësoni se cila nga pozat ju ka ofruar më së shumti kënaqësi. Dikush do lartë, dikush poshtë, dikush anash. Zgjedhja është e juaja.

2) Mos jini dembel

Kthejani anës së kundërt me të njëjtin epsh dhe dëshirë. Nëse lodheni, përdorini duart, imagjinatën. Të gjithë i duam ndryshimet. Ndër të tjera kështu do të mësoni çfarë të dyve ju pëlqen.

3) Kënaquni në stimulim

Mundeni pak ta ndalni aksionin dhe të ikni nga rruga. Nuk është nevoja të bëni, dy tre gjëra përnjëherë që seksi të jetë eksploziv. Bëni pauzë dhe ngadalësoni aksionin. Mos harroni që ka diçka edhe në buzë. Kini në mendje këtë, veçanërisht nëse po ju përgatitet kulmi. Lëreni. Mënyra e sigurt që kënaqësinë ta sillni në horror është që gjatë kulminacionit të vazhdoni edhe më tej ta stimuloni.

4) Merrni pozën në të cilën e tëra jepesh

Kjo është poza në të cilën e tëra do t’i jepesh dhe në të cilën do ta keni pamjen e mirë të të gjitha zonave erogjene tuaja. Është fantastike sepse mund të kontrolloni tensionin.

5) Luani me ushqim

Përveç që të nxit kur e sheh partnerit duke luajtur me ushqim. Kjo njëkohësisht ,mund të shërbejë si ndihmës seksual.

Qoftë ajo përdorimi i shllagut, çokollatës, apo ndonjë mente  të shijshëm i cili do ju rris edhe më shumë ndjenjën. /femra.net/