Lejleku i QKUK-së: 47 foshnje kanë lindur në Gjinekologji

2018-07-24 në ora 08:17

Gjatë ditës së djeshme në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK kanë kryer lindjen 45 nëna.

Dy nëna kanë sjellë në jetë fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Nga 47 bebe gjithsej, 24 janë të gjinisë mashkullore dhe 23 femra.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen 16 paciente, ndërsa 19 gra kanë lindur për herë të parë. /Gazeta Shneta/