Lindjet në Gjinekologji, dy nëna kanë sjellë në jetë binjakë

2017-12-25 në ora 10:35

Në 24 orët e fundit në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, kanë kryer lindjen 15 nëna, shkruan Gazeta Shneta.

Dy prej tyre kanë sjellë në jetë fëmijë binjakë.

Në raport janë shënuar gjithsej 17 foshnje, 12 prej tyre meshkuj dhe 5 femra.

Me operacion cezarian, foshnjat e tyre i kanë lindur tri nëna.

Për herë të parë në sallën e lindjes kanë hyrë gjashtë gra. /Gazeta Shneta/