Mamia Razije Musa: Pushimet me beben, gjithçka që duhet të dini

2018-06-08 në ora 08:43

Udhëtimi gjatë kohës së verës si dhe ndrrimi i klimës është një prej temave që shumë nëna shqetësohen gjatë kësaj periudhe, sidomos kur kanë një bebe të vogël .

E, mamia Razije Musa i është përgjigjur një nëne në rrjetin social Facebook, duke thënë se duhet të ndjekësh këshillat strikte për ta nxjerrur beben nga shtëpia, shkruan Gazeta Shneta.

Ajo ka shtuar më tej se bebja deri në muajin e gjashtë të jetës së tij nuk guxon të përdorë kremë kundër diellit, dhe kurrsesi nuk duhet t’i ekspozohet rrezeve të tij.

Në aeroplanë mamia ka këshilluar që beben ta ushqejë gjatë kohës kur fillon të ngritët aeroplani dhe në momentin e uljes./Gazeta Shneta/