Mashkulli i cili e ‘përjetoi’ lindjen, rrëfen dhimbjet që i ndjeu

2017-04-25 në ora 20:17

Viti 2015 ishte ai vit, kur meshkujt ishin në gjendje të provonin “lindjen” në sajë të teknologjisë së simulimit të lindjes. Një djalë i cili e provoi këtë ndan pamjet e tij tronditëse dhe i përgjigjet pyetjeve, duke qarë.

Pyetja: Çfarë ndjenje është të njihesh si ‘njeriu që u përpoq të lindte’?

Përgjigjja: Është shumë e jashtëzakonshme. kur e bëra këtë, historia u bë një nga pjesët më të lexuara në Daily Mail.

Komenti më i shpeshtë që kam marrur është: “Uroj që partneri im mund ta ketë kaluar atë”.

Pyetja 2: Pse ratë dakord ta provonit ?!

A. Kam bërë një gabim të madh, duke u treguar miqve se pjesa më e keqe e lindjes [e djalit tonë, Leo, 11 muaj] për mua ishte që un fjeta në karrige për dy ditë. Natyrisht, partneri im Diene ishte mjaft e mërzitur kur dëgjoi atë, duke thënë, “Epo, duhet të provosh të lindësh!”

Doja t’i thoja po çdo gjëje, prandaj e pranova këtë sfidë.

Videoja më poshtë tregon dhimbjet të cilat i përjetoi ky mashkull./Gazeta Shneta/