Mbi 25 punonjës shëndetësorë janë të infektuar me Covid në Kosovë, shumica prej tyre në QKUK

2020-06-19 në ora 09:38

Më shumë se 25 punonjës shëndetësorë janë të infektuar me koronavirus Covid-19 në spitalet dhe qendrat e mjekësisë familjare në Kosovë.

Shumica prej tyre janë të infektuar në Qendrën Klinike Universitare ku pesë janë konfirmuar në Klinikën e Biokimisë, dy në Klinikën e Endokrinologjisë, një në Radiologji dhe një në Klinikën e Syve, shkruan Gazeta Shneta.

Në një QMF të komunës së Mamushës janë infektuar e gjithë ekipa prej shtatë personash me Covid-19. Kështu ka bërë të ditur kryetari i komunës Abdulhadi Krasniqi në RTV Dukagjini.

Në QKMF-në e Dragashit janë konfirmuar pozitiv pesë punonjës shëndetësorë, të cilët ishin kontakt i një rast të konfirmuar më datën 15 qershor. Lajmi është konfirmuar nga Shaban Shabani, kryetar i komunës.

Nga një rast me Covid janë konfirmuar edhe në Pejë në një QMF dhe në Spitalin e Mitrovicës. /Gazeta Shneta/