Mesazhi i fuqishëm i nënës që jep për birësim fëmijën vetëm 2 ditë pas lindjes

2018-01-14 në ora 16:13

Në videon më poshtë është një mesazh i ndjerë i një 18 vjeçareje e cila pasi lindi fëmijën e saj u detyrua ta jap për birësim.

18 vjeçarja ngeli shtatzënë dhe në javën e tetë të saj, babai i fëmijës nderroi jetë, për shkak të problemeve me zemrën.

Na pamundësia për t’i dhënë një jetë të mirë fëmijës, ajo vendos që të kërkojë një familje adoptuese.

Dhe pas disa kërkimeve gjen Brad and Emily një çift që kërkonte të adoptonte fëmijë.

Nëna e re vendos t’ja u jap për adoptim edhe pse e pati të vështirë të ndahej prej tij, pasi bebja qëndroi me të shumë pak, dy ditë pasi lindi.

“Une dua që t’i të dish se të dua vërtetë shumë. Më shumë se ç’kam dashur ndonjë qenie njerëzore në këtë botë. E mora ketë vendim me dashurinë e pastër që kam për ty, sepse e di që nuk mund të të jap atë që ti ke nevojë. Që ditën kur babai jot vdiq, unë kalova ditë të vështira.

Ndaj e mendova se gjeja e një familje tjetër për ty do të ishte me e mira. Një ditë u çova dhe mendova qe ti të ishe me dike tjetër ndaj kërkova për një familje te mirë dhe gjeta prindërit e t’u Brad dhe Emily Marshall, me pëlqyen, ata ishin përtej asaj që unë kisha kërkuar. Pas shtatzanisë unë kalova dy ditë me ty dhe tani jam në orët e fundit të atij dy ditëshi, përpara se të të dorëzoj tek familja tjeter dhe ti të bëhesh djali i tyre i vogël. Dua që të dish se të dua shumë gjithashtu dhe babai jot të donte shumë

Sot nëna Hannah vazhdon të mbaj kontakte dhe e takon fëmijën 1-herë në muaj./Opinion/