Mësoni se a është normale që foshnja juaj të sillet më mirë me të tjerët se sa me ju

2018-02-23 në ora 08:09

Kur fëmija juaj nuk dëshiron që të bie në gjumë apo refuzon për të ngrënë, është pothuajse është e pakuptueshme se si me kënaqësinë më të madhe hanë nga babai apo nga një kujdestare fëmijësh.

Por, mos  e merrni personalisht pasi që kjo mund të tregojë se ju dhe foshnja juaj jeni lidhur mjaft mirë, transmeton Gazeta Shneta.

‘’Është një kompliment’’, thotë Tara Levy nga Kalifornia. Ajo shton më tutje se kjo është një ‘’përshtashmëri e pabesueshme’’.

Ajo thotë se prindërit mund ta vërejnë këtë lloj të sjelljes sidomos pas një kujdesi prindëror të shtuar.

Apo, nëse ka qenë në shkollë, pasi në moshën e hershme fëmijët përpiqen shumë për të qëndruar gjatë gjithë ditës brenda shkollës.

Por, nëse shihni se foshnja juaj po lodhet shpejt ose tregon shenja për probleme me të tjerët, atëherë konsultohuni me mjekun tuaj./Gazeta Shneta/