Miriam Cani ndan përvojën e çuditshme në maternitetin e Gjermanisë, ku lindi vajzën

2018-05-29 në ora 18:01

Miriam Cani, e ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, ka rrëfyer një nga përvojat më të çuditshme, sipas saj, në maternitetin e njërit nga vendeve të Gjermanisë.

“Unë kisha shumë dëshirë të lindja në mënyrë natyrale. Ama, kur shkuam, proçesi zgjati 18 orë dhe për shkak të kontraksioneve mjekët u detyruan të më vënë në qetësues dhe të ndërhynin”, – ka treguar Miriam

“Sigurisht, ky proçes zgjati shumë pak. Por gjermanët kanë një gjë. Kur lind një fëmijë, ata zhveshi nënën nga mesi e lart dhe vendosin fëmijën në trupin e nënës që fëmija të ndiejë erën e prindit, të dëgjojë rrahjet e zemrës. Por unë isha në gjumë. Dhe ata iu drejtuan Albanit. ‘Zotëri, mund të zhvisheni?’, i thanë mjekët Albanit. ‘Po nuk do lind unë sot!’, – u tha Albani”.

Këngëtarja shqiptare tha se Albanin e kishin future në një dhomë dhe e kishin shtrirë më Amelinë. “Nga fundi dëgjova një ‘Më ndihmoni! Më ndihmoni!’ dhe më pas vjen Albani e më thotë: ‘Po këta gjermanët janë të çmendur fare!”, – ka përfunduar Miriami.

Gjithashtu ajo nuk i ka shpëtuar pyetjes nëse do ta bëjë me një motër ose vëlla Amelinë dhe Miriami tregon se ende nuk është gati për një hap të tillë, por në të ardhmen sigurisht që do të ketë dhe një fëmijë të dytë./Living/