Mjekët e emergjencës kanë realizuar një video që secila nënë duhet ta shoh

2017-03-17 në ora 19:00

St John Ambulance në bashkëpunim me Tesco kanë realizuar një video me instruksione si të shpëtoni bebën tuaj nëse mbetet pa frymëmarrje.

Mjekët në bashkëpunim me Tesco kanë dizajnuar një veshje të posaçme për bebet që jep instruksione si të jepet ndihma e parë, transmeton Gazeta Shneta.

Në këtë video tregohet për frymëmarrjet që duhet dhënë dhe mënyrën e masazhit të gjoksit për bebet.

Shpresojmë të mos iu duhet asnjëherë! Por nëse po, është mirë ta dini… /Gazeta Shneta/

St John Ambulance and Tesco have created a special baby CPR ba…

St John Ambulance and Tesco have teamed up to create special babygros that explain how to give baby CPR. You can get them free from Tesco stores today – and, we have 10 to give away. Simply like this post and comment below with your baby's name for your chance to win. We'll pick 10 winners at random after midnight.

Posted by Mother&Baby on 13.10.2016