Mjekët e stentave mblidhen në kongresin e 4-të të kardiologjisë

2017-05-26 në ora 11:26

Shoqata e Kardiologjisë së Kosovës sot dhe nesër organizon kongresin e 4-të të kardiologjisë me pjesëmarrje ndërkombëtare.

Ky kongres është duke u mbajtur në Hotel Prishtina International dhe pjesëmarrës janë edhe kardiologë nga rajoni, shkruan Gazeta Shneta.

Ky kongres është shndërruar në kongres të përvitshëm ku prezantohen punimet e fundit në fushën e kardiologjisë.

Gjithsesi, kjo fushë nuk gëzon shumë prestigj në Kosovë për mjekët. Shumë prej kardiologëve janë duke u përballë me akuza nga prokuroria pas rastit të njohur si ‘Stenta’.

Ndër ta është edhe kreu i shoqatës që organizoi këtë kongres, Dr. Gani Bajraktari. /Gazeta Shneta/