Moment i pabesueshëm! Fëmija del vetë nga barku i nënës (Video)

2017-04-27 në ora 07:16

Duke e parë fëmijën të lindë është një gjë, por duke e parë atë të dalë nga barku është padyshim një gjë fantastike!

Kjo është shumë  e panjohur, sidomos duke pasur parasysh se, deri kohët e fundit, shumica e operacioneve cezariane kanë një fletë sterile për të bllokuar pamjen e nënës.

Por nëna britanike Sarah Saunders bëri  që lindja e saj të bëhej e njohur dhe lindja të konsiderohej si një “operacion natyror”.

Saunders  ndau pamjet nga përvoja e saj në YouTube; deri më tani është shikuar më shumë se 180,000 herë.

Në të, Saunders duket e qetë dhe e lumtur ,shpesh duke qeshur dhe biseduar me partnerin e saj, ndersa djali i saj, i udhëhequr nga kirurgët, shtyn shpatullën e tij dhe trupin jashtë barkut të saj-një proces që “imiton lindjen natyrale”.

Saunders thotë se ky është një kujtim që ajo do ta kete përgjithmonë.