Mos e hani bananen nëse e gjeni këtë shenjë në të, mund t’ua marrë jetën

2017-05-24 në ora 19:04

Kur Maria Layton (43) hapi këtë qese banane që solli nga supermarketi, ajo u tmerrua. Qese u mbajt në kuzhinë gjatë tërë ditës para se dikush ta hapte atë. Pas një dite, ajo hapi çantën dhe mori një banane për vajzën e saj 6-vjeçare, por pa se diçka nuk po shkonte. Ndërsa duke vëzhguar bananen ajo pa një merimangë gjigante mbi të.

Ajo pa një rrjetë merimangash në pjesën tjetër të bananeve. Ajo u ankua në Tesco, dhe ata ofruan një rimbursim të plotë, duke i kërkuar asaj të kthejë bananet për hetim, transmeton Gazeta Shneta.

Ajo arriti ta vërentë këtë në kohën e duhur, përndryshe mund të ishte helmuese për familjen e saj.

Kjo merimangë lëshon helmin në banane. Ajo mund të vrasë njerëzit në vetëm 2 orë, duke shkaktuar një ereksion të gjatë në trup.

Sigurohuni që ta ndani këtë post te të gjithë dashamirësit e frutave për t’i bërë ata të vëmendshëm për këtë situatë./Gazeta Shneta/