Motrat binjake që lindën dy djem në të njëjtën ditë

2017-05-04 në ora 14:53

Dy motra binjake kanë për të festuar në të njëjtën ditë jo vetëm ditëlindjen e tyre më 30 qershor por edhe të djemve, më 28 prill.

Danielle Grant dhe Kim Abraham nga New Jersey kuptuan se ishin shtatëzanë në të njëtën ditë dhe kishin të njëtën datë të lindjes së djemve.
”Në fund të shatëzanisë ne shkuam tek mjeku në të njëjtën kohë,”-tha Abraham.

”Ne ishim në të njëtën dhomë dhe mjekët ishin shumë të emocionuar”.

Foshnja Grant erdhi në jetë në orën 11:42 ndërsa fëmija Abraham erdhi në orën 3:21, duke peshuar një kile më shumë se kushëriri i tij më i madh, shkruan Ora, përcjellë Klan Kosova.