Muaji mars, më i “rrezikshmi” për bebet

2017-03-21 në ora 19:08

Muaji mars po konsiderohet si muaji më i rrezikshëm për bebet ngaqë në atë periudhë kemi ndryshime të shumta klimatike dhe përhapje më të madhe te viruseve.

Ekspertët mjekësorë bëjnë të ditur se në atë kohë, bebet janë më të prira të preken nga viruset dhe ftohjet e ndryshme, transmeton Indeksonline.

Mjekët pediatër sugjerojnë që prindërit të shtojnë kujdesin ndaj fëmijëve gjatë kësaj periudhe dhe t’i kushtojnë rëndësi shfaqjes së temperaturës, problemeve me frymëmarrje etj.