Nëna e akuzuar për vrasjen e djalit të saj pesëvjeçar shpallet e pafajshme

2018-06-02 në ora 11:32

Historia e një qeni që ruan jetën e një djali të vogël, i cili supozohej se u mbyt nga nëna e tij në Moama, kapi vëmendjen mbarë kombëtare vitin e kaluar.

Një nënë e akuzuar për vrasjen e djalit të saj pesëvjeçar dhe përpjekjen për të vrarë djalin e saj nëntëvjeçar, është deklaruar jo fajtore. Historia mori gjithë vëmendjen botërore në mars të vitit të kaluar. Kishte një kërkim të gjerë policor të lumit Murray për trupin e pesëvjeçarit.

Djali nëntë vjeçar thuhet se u shpëtua nga mbytja pasi një qen sulmoi nënën e tij në Moama në kufirin NSË-Victoria. Dje gruaja 26-vjeçare Deniliquin u deklarua jo fajtore për akuzat për vrasje dhe vrasjen në tentativë të djalit të saj nëntë vjeçar në Moama më 2 mars 2017.

Gruaja hyri në lutjen e saj nëpërmjet lidhjes audio në Gjykatën Supreme të Sidneit, njoftoi Riverine Herald, transmeton Gazeta Shneta.

Aktualisht është në paraburgim në kompleksin korrektues Silverëater. Kuptohet që ajo po pranon fajin për shkak të dëmtimit mendor. Derisa gjykimi i radhës është vendosur për 19 nëntor./Gazeta Shneta/