Nëna e presidentes Osmani është infermiere

2021-04-05 në ora 10:41

Mbrëmë Kosova u bë me presidenten e re Vjosa Osmani e cila mori 71 vota nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Osmani ka marr urime të shumta për përzgjedhjen e saj, por një urim të veçantë e mori sot nga nëna e saj përmes kamerës së T7.

Nëna e saj e cila është infermiere dhe punon me pacientë të sëmurë me Covid në Mitrovicë, e ka uruar të bijën të ketë shëndet gjatë punës së saj në pozitën e presidentes.