Nëna me gjashtë djem rrisin flokët, veprimi i tyre më pas do t’iu lë pa mënd!

2017-04-27 në ora 17:10

Phoebe Kannisto dhe gjashtë djemtë e saj i rritën flokët së bashku, për qëllime bamirësie, pasi që familja vendosën t’i rritin dhe t’i donojnë ato.

Djali më i vjetër i Kannisto, Andre, është 10 vjeç. Ajo gjithashtu ka djemtë binjakë 8-vjeçarë me emrin Silas dhe Emerson; Treshja pesëvjeçare vëllazërore me emrin Herbie, Reed dhe Dexter; Dhe një vajze 2-vjeçare me emrin Marah Taylor shkruan Huffington Post, transmeton Gazeta Shneta.

Të hënën, Kannisto dhe gjashtë djemtë e saj vizituan një sallon dhe shkuan për të prerë flokët. Në total, familjës u hoq nga 5.1 metra flokë, të cilat më pas u dhuruan tek fëmijët që kishin humbur flokët nga kemioterapia./Gazeta Shneta/