Nëse e shikoni këtë video, nuk do t’i hani më bombonet e gomës (Video)

2017-03-13 në ora 11:11

Ato mund të jenë të shijshme dhe të pëlqyera për shumë nga ne, por një video e publikuar në internet do të ju ndihmojë për të larguar zakonin të cilin ju mund ta keni, dhe për të cilat ndoshta keni tentuar që ta leni.

Për ta bërë këtë,  është përkujdesur Alina Kneepkens, e cila ka prodhuar një film të shkurtër në të cilin shfaqet procesi i prodhimit të tyre, që nga fundi deri në fillim, transmeton Telegrafi.

Për të parë se për çfarë bëhet fjalë, shikojeni videon më poshtë: