Nëse jeni mbi 35 vjeç, mos e përdorni kurrësesi këtë medikament. Shkakton goditje në zemër

2017-07-16 në ora 20:27

Kur keni dhimbje koke, dhimbje shpine apo muskujsh, me siguri që nuk hezitoni të rrëmbëni një ibubrofen. Ky medikament është i njohur në të gjithë botën. Pavarësisht se ajo u krijua për të pushuar dhimbjet e përmendura më lart, ka diçka që askush nuk jua ka thënë dhe ju duhet ta dini me patjetër.

Duke qenë se nga ky ilaç gjenerohet pafund para, askush nuk e tregon anën e tij të errët. Ai mund të shkaktojë dëme të rënda dhe të pakthyeshme në se nuk jeni të kujdessëhm. Ashtu si çdo kokërr tjetër, ajo dëmton gradualisht veshkat. Përveç kësaj, ibubrofeni bëhet aq i rrezikshëm sa mund të shkaktojë edhe sulm në zemër.

Kështu, nëse jeni mbi 35 vjeç duhet ta shmangni atë me patjetër sepse përbën një rrezik shumë të madh për ju. Në vend të tij mund të përdorni këtë përzierje me 3 përbërës për të lehtësuar dhimbjen e muskujve, kokës apo shpinës. Në këtë mënyrë, ju do të merrni të njëjtat efekte të ibuprofenit, por pa rrezikuar shëndetin tuaj. Baza e këtij është shafrani i Indisë, një ndër erëzat më të mira.

Përbërësit:

  • Shafran Indie
  • Lëng limoni
  • Mjaltë
  • Çaj i nxehtë

Përgatitja:

Miksoni në një enë të vogël pak shafran Indie, lëng limoni dhe mjaltë. Përziejini mirë dhe shtojini në një filxhan çaji. Përzeijini dhe pijeni çajin menjëherë në rast se keni dhimbje të muskujve, shpinës apo të kokës.