Pacientja filmon ortopedët gjatë operacionit (FOTO)

2017-04-24 në ora 20:09

Pacientja e njohur vetëm si Zhu, është lejuar nga mjekët e një spitali në Kinë, që të xhirojë dhe luajë lojëra në telefon gjatë operimit, sepse ishte shumë nervoze.

Gruaja 69-vjeçare, kishte anetsezion lokal derisa i kryhej intervenimi në këmbë, duke bërë që të jetë plotësisht e vetëdijshme, shkruan Arbresh.info.

“Zakonisht janë të ndaluara, sepse mund të shkaktojnë interferim te aparatet për matjen e pulsit dhe frymëmarrjes, si dhe zhurma i pengon mjekët, por bëmë një përjashtim”, ka thënë mjeku kujdestar.

Madje, po konsiderohet që telefonat mund të lejohen në raste të caktuara, por me zë të ulur dhe nën përkujdesje të shtuar.